Scooterritje
Huur een e-chopper in Friesland

Dagje uit in Overijssel

Heb jij zin om vrijuit met de scooter op ontdekkingstocht te gaan en te genieten van de Nederlandse landschappen? Pak een zonnige middag om eens samen met je vrienden een elektrische scooter te huren bij Scooterritje Oldeberkoop. Rij vervolgens vanaf onze locatie richting het zuiden voor een dagje uit in Overijssel.

Tarieven e-chopper huren

Met de scooter een dagje uit in Overijssel

Wil je in jouw vrije weekend eens op een andere manier van het mooie weer genieten? Samen met je gezin of vrienden eropuit en door de natuur rijden? Dat kan op één manier en wel een hele leuke. Met onze elektrische scooter rijd je in een relaxte tempo en op je gemak over de Friese landwegen. Wil je bijvoorbeeld een dagje uit in Overijssel beleven, dan leiden de landwegen vanaf Oldeberkoop je richting de provinciegrens waar je je kunt overgeven aan de prachtige natuur.

Wat te verwachten van onze scooters?

Wil je goed voorbereid op weg met een van onze scooters? Je kunt van tevoren reserveren en maak je er een groepsuitje van, dan hebben wij maximaal 21 scooters tot onze beschikking. Houd bij het huren van onze scooters rekening met het volgende:

  • Voor het besturen van de scooter is het nodig dat je in het bezit bent van een geldig brommercertificaat of rijbewijs. Bovendien moet je de leeftijd van 16 jaar gepasseerd zijn.
  • Gaan er kinderen mee van onder de 16, dan mogen zij tegen een meerprijs achterop de scooters. Dus wil je een dagje weg met het gezin, dan kunnen de kinderen gemakkelijk en veilig mee.
  • Onze scooters hebben een maximale snelheid van 25 km/u. Je hoeft niet per se een helm op en kunt tijdens de rit ongestoord met elkaar praten.
  • Geen idee welke kant je op moet met de scooter? Wij hebben leuke routes klaarliggen die je naar mooie natuurgebieden in de omgeving brengen.
  • De scooters bevatten geen standaard opbergruimte. Wil je extra spullen mee, dan kun je die tegen een kleine meerprijs opbergen in een extra bagagekoffer. Denk bijvoorbeeld aan een goed gevulde picknickmand die wij optioneel voor u klaarmaken. Ook daar kun je naar informeren bij het reserveren van de scooters.
  • Wil je een heerlijke lunch mee in onze picknickmand, dat kan. Wat ook een optie is, is om na de scooterrit een barbecue te bestellen waarmee jullie je dagje uit in Overijssel afsluiten. 

Een dagje uit in Overijssels natuur?

Oldeberkoop ligt vlakbij de grens met Overijssel en Drenthe die je met onze scooter goed kunt bereiken. Een dagje uit in Overijssel beleef je dan ook in een van de gezellige dorpen die in dit grensgebied liggen. Gemakkelijk te bereiken en met de scooter de perfecte manier om een nieuw gebied te ontdekken. Want naast dorpjes als het sfeervolle Willemsoord, kun je je in dit gebied bij Overijssel te goed doen aan de prachtige natuur en de weidse omgeving. 

Huur je elektrische scooter bij Scooterritje Oldeberkoop

Hoewel dit slechts een klein deel is van de hele provincie, is de noordwestelijke kop van Overijssel goed te bereiken met de elektrische scooters van Scooterritje. Dus een dagje uit in Overijssel met onze scooter biedt al tal van bezienswaardigheden! Bovendien zit je vlakbij de provincie van de hunebedden, dus ideaal om je dagje Overijssel te combineren met een dagje uit in Drenthe. 

Ben je bezig om een middag in Overijssel in te plannen? Kijk dan wat de mogelijkheden en tarieven zijn voor het huren van onze elektrische scooters. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en reserveer jouw scooter bij Scooterritje Oldeberkoop.

Tarieven e-chopper huren
 
 
 
E-mailen
Bellen